Haberler

BAYER G4A GİRİŞİM HIZLANDIRMA PROGRAMI’NA ALTIN STEVİE ÖDÜLÜ 

Sağlık ve tarım alanında 70 yıllık deneyimiyle öncü bir rol üstlenen Bayer Türkiye, uluslararası alanda önemli bir başarı elde etti. Bayer Türkiye’nin Hackquarters by Tenity iş birliği ile yürüttüğü “G4A Girişim Hızlandırma Programı” Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri’nde “Yılın En Yenilikçi Şirketi” kategorisinde Altın Stevie Ödülü’nü kazandı. Ödül programına bu yıl 62 ülkeden yapılan 3.600’den fazla başvuru 300’den fazla uzman tarafından değerlendirildi.

7 yılda girişimcilik ekosistemine 6.5 milyon TL katkı  

Bayer Türkiye, Hackquarters by Tenity iş birliği ile 7 yıldır aralıksız düzenlendiği G4A Girişim Hızlandırma Programı ile girişimcilik ekosistemine 7 yılda hibe, eğitim, mentorluk ve iş birliği desteğiyle 6.5 milyon TL katkı sundu. 2018-2023 yılları arasında destekte bulunulan 37 girişimden 10’unun toplam şirket değerlemesi 118 milyon dolara ulaştı. 2018 yılından bu yana 1400’ün üzerinde girişimin değerlendirildiği programa 42 girişim seçildi. Programın sağladığı imkânlardan yararlanan girişimler arasında yatırım alıp yurt dışı pazarlarına açılma fırsatı yakalayanlar ve Bayer ile iş birliği yapanlar oldu. G4A Programı 2025 yılında değerlendirmek üzere sağlık ve tarım alanlarında dijital çözümler sunan, fikir aşamasını geçmiş, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeline, yalın bir ürüne veya prototipe sahip ya da satış aşamasında olan girişimlerden başvuruları bekliyor. Detaylı bilgiye ve başvuru formuna g4a.bayer.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor.  

G4A mezunu 33 girişim “Türkiye Dijital Sağlık ve Tarım Girişimleri Haritası”na girdi

Bayer’in sağlık ve tarım alanındaki girişimleri tanıtmak amacıyla geçtiğimiz günlerde güncellediği “Türkiye Dijital Sağlık ve Tarım Girişimleri Haritası”nda G4A Programı’na seçilip çalışmalarına devam eden 33 girişim bulunuyor. Haritada yer alan girişimlerin tam listesi bayer.com.tr web sitesinde. 

Yorumlar