Haberler

DOÇ. DR. MUHAMMED KESKİN’İN “DOĞRU TAKVİYE NASIL SEÇİLİR? VİTAMİNLER, MİNERALLER VE GIDA DESTEKLERİ ALMA KILAVUZU” ADLI YENİ KİTABI, RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI.

2018 yılında ‘Türkiye’nin En Başarılı Genç Kardiyoloğu’ ödülüne layık görülen, Girişimsel ve Klinik Kardiyolog, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Muhammed Keskin, günlük yaşamda en sık kullanılan ve en fazla reçete edilen gıda takviyeleri hakkında doğru bilinen yanlışları, yeni kitabı “Doğru Takviye Nasıl Seçilir?”de anlattı. 

Kalp damar sağlığını ve sağlıklı beslenmeyi önemseyen bir hekim olarak bu yanlışlarla mücadelede daha güçlü ve kalıcı bir katkı olması için yeni kitabı “Doğru Takviye Nasıl Seçilir?”i kaleme alan Doç.Dr.Muhammed Keskin, gıda takviyelerinin yanlış ve gereksiz kullanımlarının her gün sıklıkla karşılaştığı vakalardan olmaya başladığını belirtiyor. 

En güncel bilimsel çalışmalarla hazırlanmış olan kitapta, günlük hayatta en sık kullanılan ve en fazla reçete edilen vitaminler, mineraller ve gıda takviyeleri A’dan Z’ye ele alınıyor. 

“Doğru Takviye Nasıl Seçilir?” kitabıyla, herkesin yanı başında duran gıda takviyelerini daha iyi tanıması ve herkesin kendisi için en doğru gıda takviyesini en uygun dozda kullanmayı öğrenmesi amaçlanıyor.

Yorumlar