Haberler

MCCANN İSTANBUL VE TÜRKİYE DOWN SENDROMU DERNEĞİ’NDEN PAZARTESİ SENDROMUNU SEVDİREN BİR FİLM

McCann İstanbul’un Türkiye Down Sendromu Derneği için hazırladığı, kalpleri ısıtan yeni reklam filmi yayında! Down sendromlu gençlerin istihdama kazandırılmasını amaçlayan bu film hem işverenlere hem ebeveynlere sesleniyor.

“Bu sendrom bazıları için bir sorun olabilir. Ama benim için değil…” sözüyle ilk saniyeden ilgimizi çeken bu filmde, bir Down sendromlu gencin tek başına evden çıkıp şehirde yaptığı yolculuğu izliyoruz. Yolculuk sırasında bize bu sendromu neden sevdiğini, yaşadığı sendromun ona neler kattığını anlatıyor.

Down sendromuna dair fikirlerini dinlediğimizi düşündüğümüz sırada, film iş yerine varan gencimizin etkileyici lafıyla sonlanıyor: “Yaşasın pazartesi sendromu!”

Başroldeki oyunculuğu ve seslendirmesiyle yüzleri gülümseten Sıla ise derneğin İş Koçu Destekli İstihdam Programı’na katılan gençlerden biri ve şu an aktif olarak çalışıyor. 

Tıpkı Sıla gibi tam 121 Down sendromlu genç daha, bu program sayesinde 14 ilde 21 farklı firmada istihdama +1 değer katıyor.

Birçok işverende ve ailede farkındalık yaratabilecek bu projenin yönetmen koltuğunda DCC’den Ege Tül oturuyor.

FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://vimeo.com/984789065/639761ec67?share=copy

Reklamveren: Türkiye Down Sendromu Derneği

Reklamveren Yetkilileri: Gün Bilgin (YK Başkanı), Fulya Ekmen (YK Başkan Yardımcısı), Tülin Altan (Kurumsal İletişim Koordinatörü), Merve Özman (Program Koordinatörü).

Reklam Ajansı: McCann İstanbul

Yönetici Kreatif Direktör: Emir Yüksel

Yaratıcı Ekip Lideri: Sezengül Keleş

Sanat Yönetmeni: Nilay Demir

Ajans Prodüktörü: Zeynep Doğu

Prodüksiyon Şirketi: DCC

Yönetmen: Ege Tül

Yapımcı: Dilay Çakmak

Görüntü Yönetmeni: Cem Demirtaş

Prodüksiyon Amiri: Sefa Kahraman

Yardımcı Yönetmen: Nilay Geçer

Yorumlar